Saturday, November 8, 2014

Νο2. Από TheHawktrader...και σε Greektrader...! Νέα Συνεργασία..! Νέο Ξεκίνημα..!

Αγαπητοί Traders...φίλοι κ φίλες κ όχι μόνο..

Το thehawktrader.blogspot.gr διανύει τον τρίτο χρόνο ύπαρξης στον ιντερνετικό χώρο του trading..Ξεκίνησε από την "τρέλα"..το πάθος..για το trading κ την καθημερινοτητα του trader..
Δεν ήταν αυτοσκοπός το "κέρδος" με την έννοια της διαφήμισης κ προώθησης του, αν κ καθαρά κερδοσκόποι, αλλά το μονοπάτι που διανύει ένας μοναχικός trader. Θεωρώ πως εκφράστηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο..
Το blog είναι η τρανή απόδειξη για τον παραπάνω ισχυρισμό μου. Αμέτρητα διαγράμματα..video..
real time webinars..κ φυσικά ΑΡΘΡΑ πάνω στο trading..Πολλά άρθρα βγαίνοντας από προσωπικά βιώματα. Βέβαια δεν ανακάλυψα εγώ τον τροχό..Αλλά τουλάχιστον είμαι εδώ κ να προσπαθώ...

Ευχαριστώ όλους τους φίλους κ φίλες, μέντορες, επαγγελματίες που με στηρίζουν κ στήριξαν..Είναι πολλοί τελικά...Είστε η κινητήρια δύναμη μου..Ευχαριστώ τους "αντιπάλους", "trolls", κακόπιστους οι οποίοι μάλλον θα συνεχίσουν κ ίσως αυξηθούν...Είστε το "ψήσιμο" , η "ωρίμανση" μου στον χώρο...Χωρίς αυτό δεν θα έρθει οποιαδήποτε πιθανή επιτυχία..

Τελικά, αυτή η ντομπροσύνη, ειλικρίνεια κ το σύνολο της καθημερινής προσπάθειας μου, μπορεί να "ανταμειφθεί"?  Το Greektrader Trading Club διέκρινε κάτι κ με προσέγγισε ώστε να αποτελέσω ενεργός συνεργάτης στον οργανισμό του..Ένας οργανισμός που αποτελείται από καθαρούς traders 
οι οποίοι πέρασαν στην πλευρά του επαγγελματία..Τους ευχαριστώ κ θα παλέψω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες κ standard τους...

Προσωπικά θα είμαι σε θέση κ θα έχω την υποχρέωση, να αναβαθμίσω την βοήθεια κ "υπηρεσίες" μου πάνω στο trading καθώς επίσης θα έχω στην διάθεση μου όλα τα "μέσα", εργαλεία που έχει ανάγκη κάθε trader/επενδυτής για να τα καταφέρει..Ουσιαστικά θα μπορώ να προσφέρω ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανάλογα το προφίλ κ τις επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου..Ήδη ενημερωθήκατε με την προηγούμενη ενημέρωση(link).

Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους κ όλες προσωπικά κ επώνυμα (πλέον) στον χώρο μου. Δεν είναι απαραίτητο να καταλήξουμε σε κάποιου είδους συνεργασία αφού υπάρχουν αξιόλογοι επαγγελματίες στον χώρο, κάνοντας καλή δουλεία - αλλά τελικά κ η προσωπική επαφή παίζει τον ρόλο της...Είστε καλοδεχούμενοι είτε είμαστε στα καλύτερα μας είτε έχουμε "παρεξηγηθεί"

Ήδη σας κούρασα...Αναμένεται η εβδομαδιαία ενημέρωση για το ΧΑΑ κ ξένες αγορές...Μείνετε συντονισμένοι...Πράγματι..το BLOG συνεχίζει ΔΥΝΑΤΑ!..
TheHawk

2 comments:

TheHawk said...

Καλή επιτυχία!!! στο νέο σου ξεκίνημα και καλή συνεργασία

TheHawk said...

Φίλε Αναστάση...σε ευχαριστώ....διαβασες παραπάνω...οποτε θες...κανονιζουμε απο κοντα...εισαι ενας απο τους πιο σοβαρους παιχτες..να σαι καλα...