Friday, November 7, 2014

Απο TheHawktrader....και σε Greektrader....!!!!! Νέα Συνεργασία....!!!!

Η επίσημη ανακοίνωση / ενημέρωση από το Greektrader Trading Club....

κ θα ακολουθήσει κ ένας προσωπικός σχολιασμός μου επ' αυτου , μάλλον αργότερα...

-----------------

GreekTrader Trading Club
Το GreekTrader.gr έχει την χαρά να ανακοινώσει την ένταξη στην δημιουργική του ομάδα, του φίλου και συνεργάτη πλέον "Hawk Trader", Αντώνη Μεταξά, ο οποίος είναι ήδη γνωστός από την σημαντική του δραστηριοποίηση με προσωπικό Bloq με θέμα το Χρηματιστήριο, στο οποίο ανεβάζει αναλύσεις, video και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για την Τεχνική Ανάλυσης και το trading.

Ο "φυσικός του χώρος" όπως αρκετοί φίλοι γνωρίζουν ήδη, είναι το Ελληνικό Χρηματιστήριο (μετοχών και παραγώγων), αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και από τις διεθνείς αγορές.
Με την ένταξη του αυτή αφενός το GreekTrader αναβαθμίζει τις προσφερόμενες συνολικές υπηρεσίες, ειδικά στο νέο μας site που είναι υπό κατασκευή, και αφετέρου τα μέλη του, 
οι φίλοι και συνεργάτες του, αποκτούν πρόσβαση σε όλο το ευρύ φάσμα υπηρεσιών του GreekTrader, όπως ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά event, πρόσβαση στις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών παγκοσμίως, συστήματα trading και επενδυτικές στρατηγικές, πρόσβαση στο Live Trading Room, ...και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Μεταξάς, αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα του GreekTrader ενώ στην συνέχεια θα απασχοληθεί στην χρηματιστηριακή Guardian Trust και πολύ σύντομα θα μπορείτε να τον βρίσκετε πλέον στο γραφείο και στα τηλέφωνα του.

Με την ένταξη αυτή, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, πως εκτός από τη συνεργασία μας με έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, όπως πρόσφατα κάναμε με τον πιστοποιημένο διαχειριστή CTA, Αλέξη Αλεξίου και τον πιστοποιημένο αναλυτή Δ', 
Ιωάννη Μιχαλάκο, 
...το GreekTrader διαρκώς στελεχώνει την ομάδα του ΚΑΙ με επενδυτές οι οποίοι διαθέτουν την σωστή φιλοσοφία και μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των αγορών, αναδεικνύοντας "φυσικά ταλέντα" κατευθείαν μέσα από τα μέλη μας. 
Μετά τον Ιωάννη Κουφό, τον Αντώνη Κοφινάκο, τον Στέλιο Χούμα, …ένα ακόμα "ταλέντο στο trading", ο Αντώνης Μεταξάς (Hawk Trader) είναι μαζί μας, και φυσικά στη διάθεση σας για οτιδήποτε τον χρειαστείτε.

---------------

Τα καλύτερα έρχονται...
TheHawk

12 comments:

TheHawk said...

Συγχαρητήρια

TheHawk said...

σε ευχαριστώ....σε περιμένω για κέρασμα στο γραφείο...όπως κ όλους κ όλες...να σαι καλα...

TheHawk said...

Καλές επιτυχίες και keep..profit taking

TheHawk said...

ευχαριστώ να σαι καλα....επισης...επίσης...!!!!!

TheHawk said...

Αντώνη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...Εύχομαι κάθε επιτυχία!!!

TheHawk said...

σε ευχαριστώ Δημήτρη μου...να σαι καλα...ελπιζω να πανε καλα για όλους μας!!!!!

TheHawk said...

Αντωνη ευχομαι οτι καλυτερο στο νεο σου ξεκινημα!!!!

TheHawk said...

σε ευχαριστώ για την σταθερή στήριξη σου...να σαι καλα...

TheHawk said...

Αντωνη συγχαρητηρια.Σου ευχομαι καθε επιτυχια στο νεο ξεκινημα σου !!!

TheHawk said...

Ευχαριστώ πολυ!!!..τετοια καλά λόγια με εμψυχώνουν να το παλέψω δυνατά...Θα είμαι στην διαθεση σου...για οτι χρειαστείς...Περιμένω νέα σου..

TheHawk said...

Για να μην φαίνεται οτι κάνω διακρίσεις...Θα ήταν χαρα μου να σε συναντήσω απο κοντά εαν κ εφόσον το επιθυμεις.....;)

TheHawk said...

Γιωργο σε ευχαριστω παρα πολυ...τετοια λογια απο παλιους ειναι πολυ σημαντικα για μένα...ναι σαι καλα!!! ευχομαι τα καλυτερα!!!