Saturday, December 13, 2014

....."Στροφή" στο trading.....

Καλημέρα!!!

"Στροφή"....Γιατί τι κάνουμε τόσα χρόνια...?..Πράγματι έχουμε λιώσει στην αρθρογραφία, στα διαγράμματα, video κ Livestreams.. Παρόλα αυτά θέλω να υπερτονίσω την εξέλιξη κ φιλοσοφία του thehawktrader.blogspot.gr....Οι παλιοί, οι συχνοί φίλοι του blog γνωρίζουν άριστα πόσους πειρματισμούς δοκίμασα τα τελευταία 3 χρόνια...Ο στόχος (ωφέλεια) πράγματι ήταν μια αμφίπλευρη σχέση μεταξύ μας..κ θα παραμένει έτσι..Δεν κρυβόμαστε..

Ο κάθε σοβαρός trader δεν πρέπει να επαναπαύεται...Η αγορά εξελίσσεσαι κ εμείς πρέπει να την παρακολουθούμε κ να μαθαίνουμε συνεχώς..Μην φλυαρώ..

Το concept του Onlyson , θέλω να το υιοθετήσω στην καθημερινότητα μας όσο μπορούμε περισσότερο..Ένας trader είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜEΝΟΣ  να εφαρμόζει ένα καθαρό trading plan κ στο τέλος να κάνει ένα follow up, δλδ μια σουμα, για να αξιολογεί τι έφταιξε ή τι έπαιξε καλά...


Να σας το πω διαφορετικά...
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σημασία έχει για τον καθένα μας...Το trading plan - το follow up κ η απώλεια κεφαλαίου παρά το κέρδος...Έαν δεν αποδεχτείς - αφομοιώσεις - δουλέψεις - αναπτύξεις - βελτιώσεις τις τρεις πρώτες έννοιες....Το κέρδος θα αποτελεί ΠΑΝΤΑ ένα απατηλό όνειρο..

Προσκαλώ κ θα προσκαλέσω φίλους κ φίλες να πάρουν μέρος στο παραπάνω όποτε φυσικά το θελήσουν...Έτσι κ αλλιώς πιστεύω στην ποιότητα κ όχι ποσότητα..Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας περισσότερο στην πράξη παρά στην θεωρεία..
Στην τελική ο TheHawk δεν αντιπροσωπευει εμένα προσωπικά..Αλλά τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του απόλυτου PREDATOR που πρέπει αναπτύξουμε στο έπακρο...

Keep trading...ALWAYS with a STOP...

No comments: