Friday, December 12, 2014

Follow Up by Onlyson OXGN - POG - BOY

Λοιπόν κύριοι καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο εύχομαι.

Κάνουμε την σούμα της εβδομάδας για τα τρία χαρτιά που πρότεινα και που ελπίζω να βοήθησαν.

1) Oxigene  (oxgn)  είναι κυριολεκτικά το τελευταίο penny stock που πρότεινα  διότι μετά από σωρεία παρατηρήσεων και συμβουλών από τον σοφό TheHawk (σχόλιο από μένα..Χαζομάρες) κατανόησα πως δεν ειναι συνετό να ασχολούμαστε με χαρτιά που έχουν ημερομηνία λήξης και λειτουργούν 
ως ωρολογιακές βόμβες για το χαρτοφυλάκιό μας . Δυστυχώς /ευτυχώς ποτέ δεν πήραμε σήμα οπότε είναι σαν να μην έγινε τίποτα στην αναποφάσιστη oxgn.




2) Petropavlovsk (UK:pog) 

Μπορεί να σιχαινόμαστε τα penny stocks  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εκμεταλλευτούμε την γέννηση τους.Και αυτό ακριβώς κάναμε στην uk:pog κ βγήκαμε με 30% κέρδος μέσα σε μια μέρα,γεγονός μου μας προκάλεσε έκπληξη μιας και περιμέναμε κάτι σε πιο μακροχρόνιο πλαίσιο.

3) Bodycote (UK:boy )  Εδώ είπαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο και να ασχοληθούμε με μια εταιρεία που κοστολογειται (120 δις ) κοντά στο μισό χρέος της Ελλάδας!!

Παρ' όλα αυτά μπήκαμε για ένα παρανοϊκό πλάνο το οποίο αποτελούνταν από δυο σχηματισμούς σε συνέχεια.

Προς το παρών έχουμε αγγίξει σχεδόν τον πρώτο στόχο μας που είναι κ το κλειδί αν σπάσει το δυνατό  support  μετά ο δρόμος είναι ανοιχτός για το δεύτερο  price target  μας και όταν (και αν) φτάσουμε θα δούμε πως θα διαχειριστουμε την μετάβαση στον δεύτερο σχηματισμό.

Παρακάτω, παραθέτω τρία διαγράμματα των τριών εταιρειών.

Καλό trading , καλή συνέχεια.

Onlyson





No comments: