Wednesday, December 24, 2014

Όμορφες οι ευχές..αλλά οι πράξεις ομορφότερες...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΥΣ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...Κ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ..ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ.....ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...
TheHawk

Όπως γράφει ο τίτλος..Οι ευχές έχουν την σημασία κ αξία τους αλλά οι πράξεις μας θα κάνουν την διαφορά κ θα φέρουν αποτέλεσμα..Έψαξα στο διαδίκτυο για φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία έχουν την ανάγκη μας...Ωραίο το trading (εάν είναι κερδοφόρο κ δεν έχει εθισμό) αλλά εδώ μιλάμε για πραγματική προσφορά..Όχι άλλο μπλα μπλα..Έχω δώσει βαρύτητα στα παιδιά κ σε θέματα υγείας...
Καλές γιορτές..Να στε καλά, δυνατές κ δυνατοί..γεμάτο υγειά...Και να κοιτάτε πάντα ψηλά...
THEHAWK

http://www.kivotostoukosmou.org/kivotos/

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.


http://www.sos-villages.gr/

“Υπάρχει ένα Χωριό που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζει στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ’ όλα.

http://www.peand.gr/

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη - γονείς και παιδιά με νεανικό διαβήτη. Ανάμεσα στους σκοπούς της ΠΕΑΝΔ είναι:

η προαγωγή της έρευνας, μεθοδολογίας και αγωγής για την εξάλειψη, τον έλεγχο και τη μείωση των συνεπειών του διαβήτη
η οργάνωση σεμιναρίων και μαθημάτων για την πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου στα παιδιά
η έκδοση διδακτικού και επιμορφωτικού υλικού
η συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς για τη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης και διαβίωσης των παιδιών με διαβήτη.

http://www.kea-hara.gr/

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» ιδρύθηκε το 1983 από γονείς και το 1986 απέκτησε ιδιόκτητη στέγη στην Παλλήνη. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο οικοτροφείο έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, γεγονός το οποίο δημιουργεί την ανάγκη για ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης...

http://www.filoitoupediou.gr/

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
στα 25 χρόνια λειτουργίας του προσέφερε βοήθεια σε 550 οικογένειες και 2.200 παιδιά. Στα χρόνια αυτά: 

 έγιναν 9 εγχειρήσεις, Βαπτίστηκαν  24 παιδιά,   βραβεύτηκαν 50 παιδιά, έγιναν 7 γάμοι, καλύψαμε φροντιστήριο και δίδακτρα για 60 παιδιά,  487 παιδιά φιλοξενήθηκαν σε κατασκήνωση, 60  οικογένειες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο, 98 οικογένειες με 186 παιδιά παραθέρισαν στη Ν. Μάκρη.

http://floga.org.gr/

http://www.actionaid.gr/

http://www.mdahellas.gr/

http://www.makeawish.gr/

http://www.eom.gr/

O E.O.M. έχει όραμά του να καταστήσει δυνατή τη διαθεσιμότητα οργάνων και ιστών για κάθε Έλληνα ασθενή που έχει, ή,  θα έχει ανάγκη στο μέλλον τη μεταμόσχευση.

Αποστολή του Ε.Ο.Μ. είναι :

Η οργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία ενός αποτελεσματικού και αξιόπιστου μεταμοσχευτικού συστήματος στα πλαίσια του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η διασφάλιση της δημόσιας εμπιστοσύνης.
Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της ιατρονοσηλευτικής κοινότητας για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες της δωρεάς οργάνων καθώς και την αναγκαιότατα, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεταμόσχευσης έναντι άλλων θεραπειών υποκατάστασης.........

κτλ...κτλ....κτλ...

6 comments:

ΠΑΝΟΣ said...

Καλημέρα σας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
Να περάσετε πολύ καλά με τους δικούς σας ανθρώπουςκαι με υγεία αυτές τις άγιες μέρες
Μπράβο και πάλι για την ανάρτηση και την πρωτοβουλία Αντώνη

Παντελης said...

Χρονια Πολλα με υγεια και χαρα αγαπητε Αντωνη ..καλα Χριστουγεννα !!

michele said...

Χρονια πολλα ,με χαμογελο ,ομορφα ξεκινηματα,ανοχη καθε μερα στους ..διπλανους μας και υγεια! Τα κερδη αυτονοητως τα παρελειψα!

imales said...

Χρονια πολλα Αντωνη να περασεις καλα με υγεια χαρα !!! και οτι επιθυμεις ...

TheHawk said...

Χρονια πολλα παιχτες...

ευχομαι τα καλυτερα σε ολους...

να περασετε πανεμορφα...

Καλα Χριστουγεννα...με υγεια πανω απο ολα!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ said...

Καλα Χριστουγεννα και Υγεια πανω απ'ολα ευχομαι!!!!
Χρονια Πολλα!!!!