Sunday, January 8, 2017

Μην είστε αφελείς!!

Το Trading είναι πραγματικά δύσκολο. Μην είστε αφελείς. Η προσδοκία να καταφέρεις να ζήσει από αυτό, είναι μαγευτική και εξίσου παραπλανητική. Σκέψου, έχεις επαγγελματική εμπειρία γύρω από την πληροφορική και αποφασίζεις να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων. Είναι πιθανόν? Είναι..Αλλά τι προϋποθέτει? Να σκιστείς στην δουλεία από το μηδέν. Συνεπώς εάν σου αρέσει να επισκευάζεις αυτοκίνητα, τότε χτύπα την πόρτα ενός συνεργείου και ξεκίνα part time ενασχόληση. Όταν θα φθάσεις στο επιθυμητό επίπεδο και ο μέντορας δώσει το τελικό οκ, κάνε την τράμπα.


Μην είστε αφελείς..Το παραπάνω παράδειγμα είναι πιο βατό από το trading. To trading είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αντιμετωπίζεις τον χειρότερο εαυτό σου. Είναι σαφώς πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις άλλους χαρακτήρες..Αλλά όχι εσένα..Εκεί έχουμε πρόβλημα..Ξεκινήστε την ενασχόληση. Διατηρείστε κερδοφορία για συναπτά 3 χρόνια σαν part time και στην συνέχεια αποφασίστε εάν θα κάνετε το trading for living. Οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ παίζει..

THEHAWK 

Υ.Γ Εκτός εάν ο μπαμπάκας, σας παρέχει ένα σκασμό χρήμα...



1 comment:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ said...

Το χρηματηστηριο και ειδικά το trading έχει μέσα ψυχολογία,πολιτική ανάλυση, όλη τη γκάμα των μαθηματικών, φυσική και αλλες τεχνες και αντίπαλο κάποιους υπολογιστές και τον εαυτό μας. Οπότε είναι αναμφίβολα η τέχνη των τεχνών. Γι αυτό δεν ειναι και εύκολο πράγμα σε καμία περίπτωση. Βέβαια το αν έχεις χρήμα πολύ, βοηθάει, τα "εργαλεία" κάνουν τον μάστορα ,μπορεί να σου δώσει λύση στα λάθη, αλλά το να ξεκινήσεις απ το μηδέν και να πας για trade for living είναι κάτι παραπάνω από άθλος. Μας είχε πει μια ψυχή Αντώνη κάποτε σε μια συνάντηση παλιά "εγώ σε όλα τα χρόνια που ασχολήθηκα με το άθλημα αν οι γνώσεις που απαιτούνται είναι 100% εγώ έχω το 5-10% το πολύ" .