Monday, November 23, 2015

Σχολιασμός ΧΑ μετά το κλείσιμο #GreekStockmarket #ASE #ALFA #EXAE

Καλησπέρα Traders,

Αφουγκράζομαι την απογοήτευση και πολλές φορές θυμό των παιχτών για την τρέχουσα εικόνα της αγοράς. Απόλυτα φυσιολογικό αφού έχουν χαθεί άπειρα χρήματα και σπάνια έχει επιστρέψει χρήματα πίσω..
Φυσικά αναφέρομαι σαν μέγεθος και αναλογικά αφού η μοίρα ή το πεπρωμένο των παιχτών είναι να μείνουν άφραγκοι στο τέλος.
Δεν θα φταίει η αγορά όσο θα φταίει η ξεροκεφαλία των παιχτών.

Μέχρι να φθάσουμε στις τιμές της ΑΜΚ δεν θα δούμε οι τιμές να "ηρεμούν". Επίσης να ΤΟΝΙΣΩ ακόμα μια φορά...Πως σχεδόν όλοι , ΜΑ ΟΛΟΙ έχουν την ίδια στρατηγική..ΜΑΚΑΡΙ να είναι ένα πλουσιοπάροχο δώρο της αγοράς -  σε όσους έχουν ακόμα μετρητά και δεν έχουν διαλυθεί ή για όσους ακόμα ψυχολογικά να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι - 
Είμαι επιφυλακτικός....Ναι οκ...η ΕΤΕ πάει στο 0,02...Αλλά μην ξεχνάτε ότι η ΠΕΙΡ θα πάει στο 0,003...Πάντα υπάρχει χαμηλότερος πάτος..Επίσης μην αμελείτε πως κάθε tick στην EUROB είναι περι 6% κίνηση και αγοροπουλανε εκατομμύρια τεμάχια..εποχές Αλαπίς...

Είδατε πως με βάση το πλάνο μας μέσα στο ΣΚ , πιάσαμε την συμπεριφορά της ΔΕΗ...δεν γράφω την κίνηση για να μην παραξηγηθούμε..Δεν χρειάστηκαν πολύ σοφιστικέ εργαλεία παρά βασικά την συμπεριφορά των τιμών και τα επίπεδα που όριζαν..
Η ΑΛΦΑ κάνει την κίνηση μπουμερανγκ, αποτέλεσμα της προσδοκίας των 0.04...



ΕΧΑΕ

Αφού έσπασε την συσσώρευση, θέλει να την δοκιμάσει σαν στήριξη. Από αυτό θα εξαρτηθεί εάν η κίνηση ήταν πραγματική η τζουφια...Εάν δούμε σημάδια αντοχής τότε ίσως ρισκάρουμε κάτι γρήγορο..
TheHawk


Υ.Γ Ίσως αύριο κάνουμε κάποιο Livestream...αλλά δν το δηλώνω με σιγουριά..

No comments: